ELECTROTREND SRL - your security is our job

Electrotrend

ELECTROTREND SRL
Your security is our job! / Siguranta ta este meseria noastra!

Este motoul de la care porneste orice concept de solutie propus de catre echipa noastra. Scopul si rolul oricaror sisteme de securitate electronice este de a proteja viata si valorile dumneavoastra. Pornind de la aceasta filozofie, Electrotrend pune la dispozitia Dumneavoastra pricperea, experienta, pregatirea acumulata de-a lungul anilor pentru a va oferi solutiile de securitate adaptate cerintelor legale si ale Dumeavoastra, in calitate de client.
Experienta acumulata de-a lungul anilor si perfectionarea continua a echipei, ne permite sa va propunem SOLUTII DE SECURITATE, si nu doar sisteme. Sistemele de securitate asigura gradul de protectie la parametrii normali, doar in situatia in care ele sunt intretinute si verificate periodic.
Pentru a avea siguranta functionalitatii lor, ELECTROTREND va ofera servicii de intretinere si mentenanta pe baza de abonement. Pentu Intretinerea si Mentenanta sistemelor Dumneavoastra de securitate, va punem la dispozitie servicii pe baza de abonament,


  • Aviz IJP 1738T - 2009.03.15;
  • Aviz ISU 1615216 - 2008.08.11 - proiectare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare si alertare in caz de incendiu.
  • Aviz ISU 1272 - 2009.05.20 - verificare, intretinere si/sau reparare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.
  • Aviz ISU 1271 - 2009.05.20 - executare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.