ELECTROTREND SRL - your security is our job

Electrotrend

NETWORKING SOLUTION'S

Prin retelistica avem convingerea ca putem oferi mai mult decat un cablu intins intre doua calculatoare. Exploatarea la maxim a posibiltatilor oferite de retelistica va poate aduce un plus sesizabil de confort, randament si o economie de loc de neglijat. Partajarea resurselor, optimizarea traficului de informatie intre statiile de lucru si servere, si o infrastructura de comunicatii bine gandita si realizata sunt cateva concepte care reprezinta cheia unor implementari de succes. Scopul si rolul oricaror sisteme comunicatii electronice, aici incluzand si SISTEMELE DE TRANSMISII DATE SI VOCE, este de a asigura comunicatie rapida si sigura pentru dumneavoastra si afacerea dumneavoastra. Lipsa de fiabilitate a acestor sisteme poate afecta serios buna functionare a unei companii, implicand de la neplaceri incomode pana la catastrofe.


Va stam la dispozitie cu:
- solutii cablate pe cupru ( cat5e, Cat6, Cat7) inclusiv certificari
- solutii pe fibra optica
- solutii fara fir ( wireless ) atat indoor cat si outdoor pe distante mai mari, solutii acces interenet wireless pentru hotelulri si moteluri
- solutii de telefonie clasica si IP

Experienta acumulata de-a lungul anilor si perfectionarea continua a echipei, ne permite sa va propunem SOLUTII DE COMUNICATII, si nu doar o simpla cablare. Parteneriate dezvoltate in timp cu producatori de renume cum ar fi Cisco, Zyxel, CTC Union, 3M, Raichle & de-Massari, AMP ne permit sa va propunem solutiile potrivite. Sistemele de comunicatii funclioneaza la parametrii normali de performante si fiabilitate, doar in situatia in care ele sunt intretinute si verificate periodic.
Pentru a avea siguranta functionalitatii lor, ELECTROTREND va ofera servicii de intretinere si mentenanta pe baza de abonement. Pentu Intretinerea si Mentenanta sistemelor Dumneavoastra de comunicatii, va punem la dispozitie servicii pe baza de abonament.


  • Aviz IJP 1738T - 2009.03.15;
  • Aviz ISU 1615216 - 2008.08.11 - proiectare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare si alertare in caz de incendiu.
  • Aviz ISU 1272 - 2009.05.20 - verificare, intretinere si/sau reparare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.
  • Aviz ISU 1271 - 2009.05.20 - executare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.